Spontane vakanties!

Terwijl ik dit typ, zou ik eigenlijk mijn spullen bij elkaar moeten rapen en moeten beginnen met mijn reistas inpakken. We hebben namelijk vrij spontaan besloten om nog een weekje te gaan kamperen.

Ralf komt morgen eindelijk terug uit Noorwegen en we merken inmiddels wel dat het een super gaaf, maar ook heftig avontuur is. Hij zit steeds voor langere tijd deels in Noorwegen, deels in Nederland. En vooral het stuk waar we veel tijd apart van elkaar doorbrengen, gaat ons niet in de koude kleren zitten. We hebben nu dan ook behoefte om echt even met z´n tweetjes te zijn, zonder alle alledaagse verplichtingen. En hoe kun je nou beter quality time doorbrengen, dan met z’n tweetjes op reis?!

Het is voor het eerst dat we ‘zonder plan’ op vakantie gaan. Normaal hebben we altijd wel iets vastgelegd. Maar we hebben dus vanaf woensdag samen een week vrij, en dachten: waarom gaan we er niet spontaan op uit, en zien waar we belanden? Ik kan niet wachten om ook eens écht avontuurlijk te zijn; gewoon in de auto stappen en gaan met die banaan!
Het enige wat ik daardoor moet missen is het concert van Guus Meeuwis. Sorry meiden! Drink er eentje voor mij mee 😉

Waar gaan we naartoe?

Deze vraag stelden we onszelf ook, en daar zijn we op dit moment nog niet helemaal over uit. Voor een weekje ga ik niet helemaal naar de uithoeken van Europa rijden, maar we hebben wel een aantal ideeën in ons hoofd. Een paar jaar geleden zijn we met de auto naar Frankrijk geweest en dat is ons toen erg goed bevallen. Het zou dus zomaar kunnen dat we de Autoroute du Soleil nemen en naar het zuiden van Frankrijk rijden. Maar aan de andere kant trekt Italië ons ook, met een tussenstop in Oostenrijk.

Keuzes, keuzes, keuzes… Moeilijk! We hebben ons nu voorgenomen om vlak voor vertrek gewoon te kijken waar de weersverwachtingen het beste zijn, dan stouwen we de auto vol en vertrekken in die richting 😉

Kamperen!

Je leest het goed – ik ga kamperen! In een tent nog wel! We hebben een tent te leen en zien dat als de perfecte mogelijkheid om zowel avontuurlijk als een beetje low-budget te reizen. Ons grote voordeel is dat we buiten het hoogseizoen gaan, en dus de vrijheid hebben om ter plaatse een plekje te zoeken op campings. (Iets wat je in juli-augustus misschien niet zo snel doet vanwege beschikbaarheid en drukte.)

Op dit moment is er dus nog veel niet bekend haha. Maar juist daardoor heb ik er enorm veel zin in! We zien wel wat er op ons pad komt en ik ben ervan overtuigd dat we een heerlijke week tegemoet gaan, waar we ook zullen eindigen.

Zodra de mogelijkheid zich voordoet zal ik een nieuwe blog posten over onze bestemming en avonturen.
Voor nu ga ik even offline en toch echt maar eens mijn kleren inpakken 🙂

Een gedachte over “Spontane vakanties!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: