Photo Diary: Winters Noorwegen

Noorwegen in het algemeen levert al mooie plaatjes op, maar Noorwegen in de sneeuw is eenvoudig gezegd prachtig. Koud, dat zeker, maar ook prachtig! Omdat ik merk dat Noorwegen als reisland nog in opkomst is en ik graag meer reisfoto’s van Noorwegen wil delen, staat deze photo diary geheel in het teken van Winters Noorwegen.

Skarvan-Roltdalen National Park

Alle onderstaande beelden zijn genomen in het Skarvan-Roltdalen National Park, dat in het midden van Noorwegen ligt. Zelfs in April lag er nog een dik pak sneeuw. Tijdens onze hike door het park waren we praktisch de enige bezoekers, met uitzondering van een paar skiërs en avonturiers op sneeuwscooters.

Ik ben erg benieuwd wat je van de foto’s vindt. Laat het gerust weten in een reactie!

noorwegen-sneeuw
Noorwegen-national-park2Noorwegen-national-park3Noorwegen-national-park4Noorwegen-national-park5Noorwegen-national-park6Noorwegen-national-park7Noorwegen-national-park8Noorwegen-national-park9Noorwegen-national-park10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: