Photo Diary: Wildlife in Australië

Al heel lang ben ik gefascineerd door wildlife fotografie. Ik fantaseerde er vroeger over om wildlife fotograaf te worden, dat leek me echt geweldig: wilde dieren in hun natuurlijke omgeving vastleggen, en dan natuurlijk zo dichtbij mogelijk kunnen komen zonder ze te storen. Helaas heb je voor zo’n beroep heel veel geduld nodig, en dat heb ik nou eenmaal niet. Dus ik hou het bij amateur fotografie 😉

Wildlife in Australië

De rij wildlife die je Down-Under kunt spotten is enorm. Er leven veel van ’s werelds gevaarlijkste dieren, maar aan de andere kant vind je er ook superschattige en knuffelbare dieren.

Ik had blijkbaar geluk, want ik heb veel dieren in ‘real-life’ kunnen bewonderen. Zo zag ik kangoeroes en wallaby’s, koala’s, emu’s, dolfijnen, heel veel tropische vissen op het Great Barrier Reef, walvissen, haaien, roggen, pinguïns, schildpadden, cassowary’s, tropische vogels en papegaaien, slangen, krokodillen en zelfs enge, grote spinnen.

Een enkele keer had ik nét op het goede moment mijn camera in de buurt, en ik laat je graag een paar van deze ‘lucky shots’ zien.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

kangaroo-beach
1. Het symbool van Australië: de Kangoeroe
kangoeroe-strand
2. En omdat ze zo schattig zijn, nog eentje!
Walvissen-Australië
3. Hoge sprongen van gigantische bultruggen
kookaurra-australia
4. De lach van een Kookaburra
crocodile-australia
5. Een krokodil aan de oevers van de Daintree River
pelikanen-australië
6. Een groepje pelikanen op het strand
Koala Australia
7. Nog een symbool van Australië: een schattige koala
lorikeets-australia
8. Een koppeltje luidruchtige en bijtgrage lorikeets
walvissen-australië2
9. Nog een foto van bultruggen, omdat ik ze zo indrukwekkend vond!
roggen-whitsundays
10. Roggen bij de Whitsundays

2 gedachten over “Photo Diary: Wildlife in Australië

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: