Hotspot in Valencia: the Dodo Lounge

Staat Valencia nog op jouw wensenlijstje of heb je al concrete plannen om deze swingende Spaanse stad te bezoeken? Dan heb ik een leuke tip voor je: The Dodo Lounge. Een echte hotspot om de hoek bij het centraal gelegen Plaza Ayuntamiento. Je krijgt er geen spijt van!

The Dodo Lounge

Een relaxed koffietentje, een hippe tapasbar, een cocktail lounge, een leuke kledingwinkel en een fietsverhuurbedrijf. Bij het horen van de naam zou je het niet denken, maar voor al het bovenstaande ben je bij the Dodo Lounge aan het juiste adres! Ik ontdekte dit tentje per toeval toen we wilden informeren naar fietshuur in Valencia. Omdat het vanbinnen zó gezellig ingericht was, besloten we gelijk om te blijven voor een koffie.

The Dodo Lounge Valencia

Totaalconcept
The Dodo Lounge is een uniek totaalconcept: je kunt er terecht voor een lekker ontbijtje met smoothie & koffie in de ochtend en op andere momenten kies je voor diverse tapasgerechten van de kaart met een lekkere cocktail (incl. Happy Hour!), en dat allemaal tegen erg betaalbare prijzen. En niet te vergeten: je kunt tussendoor even naar hartenlust shoppen of een fiets huren. Ook niet verkeerd!

Het geheel is ingericht met comfortabele lounge/zithoeken, hoge tafels, mooie aankleding, passende decoratie, goede muziek en straalt zo een unieke en intieme sfeer uit.

Nederlandse invloeden

Wanneer je in hartje Valencia staat verwacht je niet zo snel dat je in het Nederlands te woord gestaan wordt. Terwijl wij in ons beste Engels informatie vroegen over de fietshuur, werd ons gevraagd of we Nederlands waren. Na een twijfelachtige ‘ja, klopt’ kregen we een brede grijns en een heel verhaal in het Nederlands.

Wat blijkt? De eigenaar, maar ook (een deel van) het personeel is Nederlands! En dat merk je aan meerdere dingen. Zo kun je als rasechte Nederlander leuke omafietsen huren om Valencia te ontdekken. Ook kun je bij de koffie gerust een stroopwafel verwachten. Een klein stukje Nederland in Valencia. Erg leuk!

The Dodo Lounge Valencia

Kortom: Zoek je nog een leuke, betaalbare hotspot in Valencia met gezellige sfeer, vriendelijke bediening en lekkere hapjes en drankjes? Ga eens naar The Dodo Lounge!

Je vindt The Dodo Lounge aan de Calle Barcas, middenin het historisch centrum van Valencia en om de hoek bij het Plaza Ayuntamiento.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: