Mijn eigen unieke surprise uitje!

De afgelopen jaren timmeren bedrijven als srprs.me flink aan de weg. Zelfs Hema en Kruidvat organiseren regelmatig verrassingsuitjes met overnachtingen. Het concept is simpel en stijgt enorm in populariteit: we willen verrast worden en de wereldwijde wereld in gestuurd worden, passend bij elk budget. Ik vind het een geweldig principe. Je betaalt een vaste prijs voor een verrassingstripje en achter de schermen werkt het bedrijf in kwestie het concept uit tot een concreet plan en reserveert alles voor je. Pas op de dag van vertrek, momenten voordat je gaat, wordt onthuld naar welke bestemming de reis gaat. Spannend!

Verrassingstripje, maar dan zelf

Met mijn twee beste vriendinnen doe ik iets soortgelijks al jaren. Nadat we niet meer wisten wat we elkaar op verjaardagen moesten geven, besloten we om het geld van de cadeaus te sparen en van dat geld ieder jaar een weekendje (of dag) weg te plannen.
Om de beurt organiseert een tweetal het, waarbij het voor de derde persoon een verrassing is waar we naartoe gaan en wat we gaan doen. Dit keer was het weer mijn beurt om verrast te worden. Aangezien we al zoveel ondernomen hebben (shopweekendjes naar London en Den Haag, een herleef-je-jeugd weekend in Disneyland, wellnessweekendjes en veel meer), wist ik helemaal niet meer waar ik op moest rekenen. Voorheen werden er nog weleens hints gegeven, waarbij je dan stapje voor stapje dichter bij de oplossing kwam.

En ik? Ik kreeg geen enkele aanwijzing. Al maanden wist ik al dat ik vrijdag 17 november vrij moest zien te regelen van het werk en dat ik het weekend van 18 november niets mocht plannen. Maar verder… radiostilte. En daar kan ik echt heel goed tegen, ahum 😉

What to bring

Twee dagen voor vertrek vond ik een mysterieuze envelop in mijn brievenbus met daarop kort en bondig de ophaaltijd en wat ik moest meenemen: kleding voor drie dagen, een badjas, slippers, badkleding en toiletspullen. Oja, en een haarelastiekje. That’s it. Echt veel kon ik er niet uithalen, maar aangezien we wel eens vaker een wellnessdagje plannen, bedacht ik me dat het zoiets ging worden. En bij het deprimerende weer van de laatste tijd vond ik dat een heerlijk vooruitzicht.

Moment of truth

Vrijdagochtend werd ik netjes op de afgesproken tijd opgehaald en na een verdomd kort ritje naar mijn vriendins huis mocht ik alweer uitstappen. Het was me al duidelijk: een antwoord op ´Waar gaan we naartoe´ of ´wat gaan we doen´ zou ik voorlopig niet krijgen. We ontbeten op ons gemak, wat al een gezellige en vrolijke start van ons weekend werd en op dat moment besloot ik: het maakt ook helemaal niet uit wat waar we naartoe gaan, met ons clubje van drie wordt het sowieso gezellig!
Toch kwam snel genoeg het moment dat we weer in de auto stapten en de snelweg op reden. Uiteindelijk namen we de afslag richting Arcen, een klein Limburgs dorpje. Daar ben ik ooit al eens kort geweest, en wat ik zag, beviel me destijds 😉

Thermaalbaden Arcen

En wat blijkt? We gingen naar het thermaalbad in Arcen! Dat is een groot wellnesscentrum met meerdere thermaalbaden, kruidenbaden, whirlpools en sauna’s, zowel buiten als binnen.

We checkten in bij het Parkhotel Bad Arcen, een hotel wat direct aan het complex ligt. En dat betekende het volgende: in onze badjas van het hotel naar de thermaalbaden en ‘s avonds niet meer omkleden maar gewoon meteen terug naar de hotelkamer lopen zonder eerst te moeten omkleden, haren föhnen enz. Op onze hotelkamer werd het nog een echte ladiesnight met gezichtsmaskertjes, chips & chocolade, wijn en The Voice op de achtergrond. Heerlijk, wat een verrassing en verwennerij was dit!

En dat was nog niet alles. Zaterdag hadden de dames nog een verrassing voor me in petto: ik heb voor het eerst gedoken! Niet in het thermaalbad hoor, maar in een enorm aquarium tussen de tropische vissen! Een uitgebreide blog over mijn allereerste duikervaring vind je hier.

Na de duik gingen we terug naar Arcen om nóg een avondje te genieten van ade thermaalbaden en sauna´s. We vonden ook wel dat we dat hadden verdiend na de (in)spanning van de duik!

Dit was echt een enorm geslaagd damesweekend en wat heb ik genoten! Het verrassingselement bouwt definitief nóg meer spanning op.

Note to self: misschien moet ik ook eens gaan nadenken over een echt srprs.me uitje 😉

To be continued…

2 gedachten over “Mijn eigen unieke surprise uitje!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: