Terugblik 2017

Happy New Year! Officieel is 2018 alweer begonnen (wat vliegt de tijd!), dus het is de hoogste tijd om een blog te schrijven over het afgelopen jaar. Voor mij zeker een druk en bewogen jaar, waar ik veel heb meegemaakt. Lees mee!

Terugblik – Wat gebeurde er in 2017?

Rondreis Australië en Nieuw-Zeeland

Ik betwijfel of ik ooit nog eens zo’n goede start in het jaar ga krijgen als in 2017. Ik bevond me op 1 januari namelijk in hartje Nieuw-Zeeland nadat we eind 2016 trouwden. Na een rondreis in Australië begon vervolgens het avontuur in Nieuw-Zeeland!

Rotorua - New Zealand
Thermische activiteit in Rotorua, Nieuw-Zeeland

Fotografielessen

Mijn beste koop was zonder twijfel mijn Nikon spiegelreflex camera, maar ik merkte dat ik niet alle functies kende, en nog te vaak op de automatische stand fotografeerde. Onder het mom van ‘je bent nooit te laat om te leren’ besloot ik fotografielessen te volgen, iets waar ik geen moment spijt van heb gehad en waar ik nog iedere dag van profiteer!

Reizen & bestemmingen

Het afgelopen jaar heb ik een aantal mooie reizen kunnen maken. Zo startte ik het jaar in de zomerse temperaturen van Nieuw-Zeeland en bezocht ik Noorwegen in de sneeuw. In juni vertrok ik naar het zuiden van Frankrijk en september stond helemaal in het teken van Australië, waar we met een camper de Oostkust ontdekten. En tenslotte boekten we in oktober een citytrip naar de Spaanse stad Valencia.

flight fraser island
Rondvlucht Fraser Island – Australië

Gastblogger en redacteur voor Reismomentjes

Per toeval zag ik een oproep van het blog Reismomentjes met de vraag voor versterking in de vorm van gastbloggers. Het leek me heel leuk om deel uit te maken van het Reismomentjes team, dus ik reageerde op de oproep en al snel was ik redacteur en gastblogger, waarbij 1x per maand een door mij geschreven blog online kwam.

Start bianca-travels.com

Het bloggen beviel zó goed dat het smaakte naar meer. Het schrijven van blogs ging me makkelijk af en ik had er ook plezier in. En ik merkte dat ik nog veel meer verhalen te vertellen had, dus in maart startte ik mijn eigen blog: bianca-travels.com, een inspiratieblog waar reizen en fotografie centraal staan.

Mijn favoriete blogpost van het afgelopen jaar is de blog die ik schreef over het bezoeken van de Mcleod’s Daughters set in Zuid-Australië. Blijkbaar is deze goed in de smaak gevallen, want het is mijn best gelezen blogartikel van 2017 geweest!

Samenwerkingen

In 2017 zijn er een aantal mooie samenwerkingen tot stand gekomen en ik hoop er in 2018 een aantal aan toe te voegen!
 

En wat staat er voor 2018 op de planning?

Natuurlijk volgen er ook dit jaar weer leuke reisjes, blogs met volop inspiratie, fotografietips en reiservaringen. Daarnaast ben ik sinds kort trotse eigenaresse van een GoPro, dus ik hoop hier ook leuke foto’s en filmpjes mee te maken die wellicht op het blog geplaatst gaan worden ;-).

Kortom: voor 2018 staat weer genoeg leuks gepland en ik kan niet wachten om erover te schrijven!

To be continued…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: