“TO TRAVEL IS TO LIVE”

Een erg interessante spreuk, waar ik me ook erg bij aangesproken voel. Reizen gaat bij mij verder dan een hobby, door te reizen voel ik me blij en levendig. Een andere cultuur ontdekken, nieuwe plaatsen zien en roadtrips maken: ik krijg er energie van! Dat hoeven geen verre, tropische bestemmingen te zijn, dat kan ook binnen Nederland zijn. Maar het gevoel van reizen, even uit je dagelijkse routine stappen, geeft mij een gelukkig gevoel!

Hi there! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!
Ik ben Bianca: Reiziger en storyteller met haar camera bij de hand!

Reizen, reizen reizen…
Van alleen al het vooruitzicht, de voorbereidingen en de daarbij horende voorpret krijg ik vlinders in mijn buik. Weg uit mijn dagelijkse routine en comfortzone, en volop eropuit gaan om nieuwe plekken en mensen te ontdekken. Dáár word ik gelukkig van.

Ik vond reizen altijd al gaaf, maar sinds mijn studie internationaal toeristisch management en de daarbij horende studiereizen en stages is het helemaal tot bloei gekomen. Sindsdien probeer ik zoveel mogelijk mooie plekjes te ontdekken en te bezoeken, meestal samen met mijn partner in crime (en man) Ralf.

Ik heb inmiddels een voorliefde voor Australië ontwikkeld. In 2016 ging een lang gekoesterde droom in vervulling om het land down-under te bezoeken tijdens onze prachtige huwelijksreis. Het beviel zó goed, dat we in 2017 wederom die kant op vlogen, dit keer om een iets ander gebied te ontdekken.

Ook ben ik fan van roadtrips. Heerlijk vind ik het; de auto volproppen en gewoon gaan rijden, het avontuur tegemoet!

Fotografie

Naast reizen houd ik me geregeld bezig met fotografie, en dan specifiek reisfotografie. Ik doe heel erg mijn best om tijdens het reizen mooie shots te maken, en sinds ik voor mijn verjaardag een Nikon spiegelreflexcamera kreeg ben ik niet meer te stoppen 😉

Storyteller

Tot slot vind ik het heerlijk om over mijn reizen te vertellen en mijn verhaal te delen. Voorheen schreef ik het voor mezelf op in de vorm van een dagboekje, tot ik het toch echt eens tijd vond voor een blog. Ik ben een echte storyteller, en op die manier hoop ik anderen te inspireren!

Heb je vragen, opmerkingen of leuke reistips? Laat gerust een reactie achter!

Veel liefs,
Bianca

Bianca Travels