Welkom!

Hi there! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Bianca, 27 jaar, woon in het zonnige zuiden van het land en ben he-le-maal reisgek.

Reizen, reizen reizen…
Van alleen al het vooruitzicht, de voorbereidingen en de daarbij horende voorpret krijg ik vlinders in mijn buik. Weg uit mijn dagelijkse routine en comfortzone, en volop eropuit gaan om nieuwe plekken en mensen te ontdekken. Dáár word ik gelukkig van.

Ik vond reizen altijd al gaaf, maar sinds mijn studie internationaal toeristisch management en de daarbij horende studiereizen en stages is het helemaal tot bloei gekomen. Sindsdien probeer ik zoveel mogelijk mooie plekjes te ontdekken en te bezoeken, meestal samen met mijn partner in crime (en man) Ralf.

Ik heb verschillende bestemmingen bezocht, maar ik heb inmiddels een voorliefde voor Australië en Nieuw-Zeeland ontwikkeld. In 2016 ging een lang gekoesterde droom in vervulling om deze twee prachtige landen te bezoeken tijdens onze prachtige huwelijksreis. Australië beviel zó goed, dat de nieuwe tickets alweer geboekt zijn!

Naast reizen ben ik gefascineerd door fotografie. Ik word helemaal blij van mooie foto’s, en dan specifiek reisfoto’s. Ik doe heel erg mijn best om tijdens het reizen mooie shots te maken, en sinds ik voor mijn verjaardag een Nikon spiegelreflexcamera kreeg ben ik niet meer te stoppen 😉

Tot slot vind ik het heerlijk om over mijn reizen te vertellen en mijn verhaal te delen. Voorheen schreef ik het voor mezelf op in de vorm van een dagboekje, tot ik het toch echt eens tijd vond voor een blog. Ik ben een echte storyteller, en op die manier hoop ik anderen te inspireren!

Heb je vragen, opmerkingen of meer leuke reistips? Laat een reactie achter!

Veel liefs,
Bianca

Bianca Travels